Egyetemi Innovációs Kutató és Fejlesztő Közhasznú Nonprofit Kft.
Uniflexys
Aktuális híreink

2016. 03. 09.

Eladó speciális mérő és vizsgáló eszközök

Az UNI-FLEXYS Nonprofit Kft. a következő, speciális mérő és vizsgáló eszközöket kívánja szakmai felhasználók részére értékesíteni: [ Részletek + ]

2014. 01. 02.

PIAC 13-1-2013-0124 Borsod-Bos 2004 KFT-vel közösen megvalósuló projektünk

Innovatív, környezetbarát szigetelőanyag piacorientált kutatás-fejlesztése polisztirol másodnyersanyag felhasználásával című projekt 2014-2016 [ Részletek + ]

Összes hír

Kapcsolat

UNI-FLEXYS

Egyetemi Innovációs

Kutató és Fejlesztő Nonprofit Kft.

3515 Miskolc-Egyetemváros

Tel: +36 46 565-111 /1397

Fax: +36 46 565-419

E-mail: info@uni-flexys.hu

Új Széchenyi Terv
Enterprise Europe Network
    Ön itt van jelenleg: Főoldal / Hírek

HÍREK

Az UNI-FLEXYS Nonprofit Kft. a következő, speciális mérő és vizsgáló eszközöket kívánja szakmai felhasználók részére értékesíteni:

Címkék: eladó, eszközök

Részletek

Innovatív, környezetbarát szigetelőanyag piacorientált kutatás-fejlesztése polisztirol másodnyersanyag felhasználásával című projekt 2014-2016

Címkék:

Részletek

GOP-1.1.1-11-2011-0022-es azonosítószámú projekt kutatási programján belül megvalósított K+F+I eredmények disszeminációs konferenciája

Címkék:

Részletek

A European Networking Event "Successful R&I in Europe" című rendezvényt az idén immár ötödik alkalommal szervezték meg március 7-e és 8-a között Düsseldorfban.

Címkék:

Részletek

MULTILATERAL NETWORK 517780-LLP-1-2011-1-IT-LEONARDO-LNW Go & Learn - An international catalogue of study visits in SMEs

Címkék:

Részletek

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, mint a Go&Learn program partnere együttműködési megállapodást írt alá az UNI-FLEXYS-szel 2012. december 5-én Nyíregyházán. A projektben 6 ország 12 szervezet vesz részt, melyek közül most a hazai partnerek között került sor együttműködési megállapodás aláírására, a projekt hatékony és eredményes megvalósítása céljából. A dokumentumokat Nagyné Varga Katalin, a megyei kereskedelmi és iparkamara főtitkára, valamint Schupler Helmuth az UNI-FLEXYS ügyvezetője írta alá.

Címkék:

Részletek

Az UNI-FLEXYS a legjelentősebb Borsod-Abaúj-Zemplén megyei székhelyű vállalkozások között 2012-ben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal TOP 100-as listáján.

Címkék:

Részletek

IFME 2012 (International Forum of Mechanical Engineering) "Increasing the Competitiveness of European Industry novel power from universities" The most important conference concerning cooperation between companies and universities in the field of mechanical engineering.Strong dialogue between industry and universities to support public sector decision making, also new insight to new cooperation possibilities.Organized by IFME network will be held at University of Miskolc in Hungary. The first conference day takes place at University of Miskolc, the Regional Adult Education Centre (www.felnottkepzes.uni-miskolc.hu/elerhetosegek.html ), The following conference days take place at Hotel Calimera (http://calimerawellnesshotel.hu)

Címkék:

Részletek

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ingyenes szakmai kiállítást és gazdasági napokat szervez Nyíregyházán 2012. október 18-19-én a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával.

Címkék:

Részletek

SzSzB-SM-Geo projekt - Zárókonferencián előadást tartott az UNI-FLEXYS

Címkék:

Részletek

„Műszaki Földtudományi- Környezettudományi kutatási eredmények disszeminációja a GOP-1.1.2-08/1-2008-0002 pályázat keretében“

Címkék: GOP-1.1.2-08/1-2008-0002

Részletek

Kézdivásárhelyen 2011.08.26-án került megrendezésre a Zöld Napok 2011 című konferencia

Címkék:

Részletek

2011. március 24-én az UNI-FLEXYS Közhasznú Nonprofit Kft. meghívására Miskolcra látogatott az a nyolcfős kínai delegáció, akik Berettyóújfaluban kétmilliárd forintos beruházással napelemeket és napkollektorokat gyártó üzemet építenek, ahol már az idén ősztől háromszázan, 2013-tól pedig várhatóan ezren dolgoznak majd.

Címkék: kínai üzletemberek , , kínai beruházás miskolcon

Részletek

K+F+I projektek generálása, menedzselése a Miskolci Egyetemen: az innovatív tudástranszfer fejlesztése és megerősítése a cél

Címkék:

Részletek

A Magyar Közgazdasági Társaság B-A-Z Megyei Szervezete 2010. június 15-16-án rendezte meg a VIII. Közgazdász napokat.

Címkék: VIII. , Közgazdász , napok, Magyar Közgazdasági Társaság , B-A-Z , Megyei , Szervezete

Részletek

TÁMOP-4.2.3-08/1-2008-0007 „A tudományos utánpótlás-nevelés és a műszaki, informatikai életpálya elismertségének növelése a Miskolci Egyetem stratégiai céljaival összhangban”

Címkék: nyári egyetem, summer course, international interdisciplinary knowledge dissemination summer course

Részletek

Elindult az UNI-FLEXYS blog, ahol látogatóink folyamatosan nyomon követhetik kutatásaink aktuális állását.

Címkék: UNI-FLEXYS blog

Részletek

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv 1 milliárd forintos támogatásával a Mechatronikai és Anyagtudományi Kooperációs Kutatási Központ fejlesztésére, megerősítésére és tevékenységének szerves folytatására nyílik lehetősége az UNI-FLEXYS Egyetemi Innovációs Kutató és Fejlesztő Közhasznú Nonprofit Kft.-nek. A beruházásnak köszönhetően a tudás menedzselése révén kiemelkedő kutatás-fejlesztési, innovációs és oktatási tevékenység folytatása valósul meg Miskolcon, amely a gazdasági szférával való együttműködés révén elősegíti az Észak-magyarországi Régió technológiai-, gazdasági- és társadalmi fejlődését.

Címkék: GOP-1.1.2-08/1-2008-0002

Részletek

"Vállalkozz ügyesen, gazdálkodj okosan !" A vállalkozói és/vagy a pénzügyi ismeretek általános és középiskolai diákok körében való terjesztésének támogatása

Címkék: pénzügyi ismeretek, vállalkozási ismeretek, vállalkozás innováció klaszter

Részletek

2012. december 5-én innovációs szakmai konferenciát szervezett a megyei kereskedelmi és iparkamara a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával. Urbán Lajos, a kamara általános alelnöke az innováció fontosságáról és gazdaságfejlesztésben betöltött meghatározó szerepéről szólt, melyet követően Dunai Péter, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) főtitkára a kamarák egyre erősödő szerepéről szólva elmondta, hogy a következő években a KKV-k innovációs tevékenységét igyekeznek támogatni a területi kamarák közreműködésével

Címkék:

Részletek

Schupler Helmuth az UNI-FLEXYS ügyvezetője nagysikerű előadást tartott Szatmárnémetiben a Közgazdász Délután elnevezésű rendezvényen.

Címkék:

Részletek

A köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről2009. éviCXXII.törvény által előírt adatok2012

Címkék:

Részletek

„A tudományos utánpótlás-nevelés és a műszaki, informatikai életpálya elismertségének növelése a Miskolci Egyetem stratégiai céljaival összhangban” c.(TÁMOP-4.2.3-08/1-2008-0007) projekt záró rendezvény

Címkék:

Részletek

A Kutatók Éjszakáján megtekinthették az érdeklődők a TÁMOP-4.2.3-08/1-2008-0007 projekt során az UNI-FLEXYS által megvalósított C.1.1. és C.2.4. modulok összefoglalóját a poszter kiállításon a Miskolci Egyetem Aulájában.

Címkék:

Részletek

Statisztikai összegzés az éves közbeszerzésekről az UNI-FLEXYS Egyetemi Innovációs Kutató és Fejlesztő Közhasznú Nonprofit Kft.-nél.

Címkék:

Részletek

Az alábbi dokumentum tartalmazza az UNI-FLEXYS Egyetemi Innovációs Kutató és Fejlesztő Közhasznú Nonprofit Kft. 2011. évi közbeszerzési tervét.

Címkék:

Részletek

Az MTA-ról szóló 1994. évi XL. törvény, az annak módosításáról szóló 2009. évi XX. törvény, valamint az MTA Alapszabálya alapján a szakterülete szerint illetékes tudományos osztály elfogadta dr. Felhős Dávid jelentkezését az MTA köztestületébe.

Címkék:

Részletek

INTERNATIONAL INTERDISCIPLINARY KNOWLEDGE DISSEMINATION SUMMER COURSE 2010

Címkék: INTERNATIONAL , INTERDISCIPLINARY , KNOWLEDGE , DISSEMINATION , SUMMER , COURSE , 2010

Részletek

A Miskolci Egyetemen megrendezésre kerül 2010.05.12-én 14:00-tól a Logisztikai Szakmai Nap, ahol bemutatkozik az UNI-FLEXYS Közhasznú Nonprofit Kft.is.

Címkék:

Részletek

Iránytű - a kkv-k nemzetközi kapcsolatépítése A kis- és közepes vállalkozások nemzetközi kapcsolatépítéséről és a kétoldalú üzletemeber találkozókról esik szó a műsorban.

Címkék: innováció, együttműködés, klaszter, kkv, k+f, k+f+i, kutatás fejlesztés

Részletek

UNI-FLEXYS

Egyetemi Innovációs Kutató és Fejlesztő Nonprofit Kft.

3515 Miskolc-Egyetemváros

Belépés