Egyetemi Innovációs Kutató és Fejlesztő Közhasznú Nonprofit Kft.
Uniflexys
Aktuális híreink

2016. 03. 09.

Eladó speciális mérő és vizsgáló eszközök

Az UNI-FLEXYS Nonprofit Kft. a következő, speciális mérő és vizsgáló eszközöket kívánja szakmai felhasználók részére értékesíteni: [ Részletek + ]

2014. 01. 02.

PIAC 13-1-2013-0124 Borsod-Bos 2004 KFT-vel közösen megvalósuló projektünk

Innovatív, környezetbarát szigetelőanyag piacorientált kutatás-fejlesztése polisztirol másodnyersanyag felhasználásával című projekt 2014-2016 [ Részletek + ]

Összes hír

Kapcsolat

UNI-FLEXYS

Egyetemi Innovációs

Kutató és Fejlesztő Nonprofit Kft.

3515 Miskolc-Egyetemváros

Tel: +36 46 565-111 /1397

Fax: +36 46 565-419

E-mail: info@uni-flexys.hu

Új Széchenyi Terv
Enterprise Europe Network
    Ön itt van jelenleg: Főoldal / Innováció / Innováció menedzsment

Innováció menedzsment

Innováció menedzsment

 

Az innováció a vállalkozás egészére kiterjedő állandó és előremutató megújulási folyamat részleteinek kidolgozása és a gyakorlatba való átültetése, a magasabb rendű vállalati célok elérésének elősegítése érdekében.

 

A lineáris innovációs modell

Ahogy az ábrából is jól látható, az innováció alapvető feltétele a kutatás-fejlesztés. Mivel Magyarországról elmondható, hogy a feltalálók országa, méltán büszkék lehetünk a számos találmányra. A feltalálással ellentétben a megvalósítás jócskán elmarad. Az innováció szempontjából a hazai kis- és középvállalatok 75%-a inaktív, csupán 22-23%-a innovatív és 2-3%-a innovációs úttörő.

A kis- és középvállalkozások számára elérhetetlenek és sokuknak feleslegesnek tűnnek az innovációs fejlesztések. Ezért az UNI-FLEXYS Egyetemi Innovációs Kutató és Fejlesztő Közhasznú Nonprofit Kft. K+F tevékenységét egy-egy vállalatra, személyre szabottan alkalmazza és ismerteti meg velük az innovációs úttörőket, melyek segítségével sikeres versenytársakká válhatnak a piacon.

 

UNI-FLEXYS

Egyetemi Innovációs Kutató és Fejlesztő Nonprofit Kft.

3515 Miskolc-Egyetemváros

Belépés